Algemene info

Locatie

Boef en Snoes is gevestigd in een sfeervolle eengezinswoning met ruime tuin, in de groene en kindvriendelijke Rotterdamse wijk Ommoord. Op een gunstige locatie: nabij rijksweg A20, metrostation Binnenhof en bus 35.

In deze groene omgeving is het heerlijk vertoeven, er zijn meerdere leuke speeltuintjes te vinden. En er is een park waar we heerlijk kunnen wandelen. Het hertenkamp en kinderboerderij De Blijde Wei zijn ook gezellig in de buurt.

Bij ons thuis

Onze woonkamer is een gezellige open ruimte die voorzien is van uitdagend, leerzaam speelgoed. Alles staat binnen handbereik zodat de kinderen overal zelfstandig bij kunnen. Het speelgoed word regelmatig geroteerd. Er is vooral speelgoed van hout zoals: een keuken, poppenhuis, garage, treinbaan, blokken enz, zeer fantasierijk. Ook werk ik graag met open einde speelgoed, montessori. Er is educatief, creatief materiaal aanwezig zoals: puzzels, boeken en knutsel spullen. Verder worden de kinderen ondersteund in taal, cognitieve en sociale vaardigheden.

Op de eerste verdieping is er een knusse slaapkamer volledig gereserveerd voor de opvang. De gastkinderen slapen in goedgekeurde kinderdagverblijf bedjes, camera met geluid aanwezig. Elk kind krijgt een eigen bedje. Natuurlijk wordt het beddengoed regelmatig verschoont en wordt de slaapkamer goed geventileerd en schoon gehouden. Voor elk kind is er een eigen opbergdoos, hier in worden alle persoonlijke spulletjes netjes bewaard.

• Er zijn geen huisdieren. 
Boef en Snoes is rookvrij. 

Onze tuin

In onze ruime kindvriendelijk en veilig ingerichte achtertuin kan er naar hartenlust gespeeld worden. De tuin is voorzien van leuk en gevarieerd buiten speelgoed. Er staat een picknicktafel om gezellig aan te eten/spelen. En is er een heel leuk houten speelhuis.

Vervoer

We maken gebruik van een elektrische bakfiets, deze is voorzien van een baby en een peuterschaal, zachte kussens en een regen huif of zon luifel. Daar doen we leuke uitstapjes mee!