Algemene info

Locatie 

Boef en Snoes is gevestigd in een sfeervolle eengezinswoning met ruime tuin, in de groene en kindvriendelijke Rotterdamse wijk Ommoord. Op een gunstige locatie nabij rijksweg A20, metrostation Binnenhof en bus 35.

In deze groene omgeving is het voor de kinderen heerlijk vertoeven. Overal zijn wel leuke speeltuintjes waar we kunnen spelen en er is een parkje waar we de eendjes kunnen voeren. Heerlijk wandelen in het kleine bos of even een boodschapje doen. Het hertenkamp en kinderboerderij De Blijde Wei zijn ook gezellig in de buurt.

Bij Boef en Snoes

Onze woonkamer is een fijne open ruimte voorzien van diverse soorten uitdagend en leerzaam speelgoed. Alles staat binnen handbereik zodat de kinderen zelfstandig het speelgoed kunnen pakken en opruimen. Het speelgoed wordt regelmatig geroteerd zodat er geen overvloed aan materialen ontstaat. 

Er is vooral speelgoed van hout aanwezig zoals een speelgoed keuken, poppenhuis, autogarage, treinbaan, blokken, enzovoort. Maar ook diertjes, connetix, duplo, zeer fantasierijk. Ik werk graag met open ended speelgoed, montessori. Er is educatief en creatief materiaal aanwezig zoals puzzels, boekjes en knutselspulletjes. Verder worden de kinderen ondersteund in taal, cognitieve en sociale vaardigheden.

Op de eerste verdieping is er een knusse slaapkamer volledig gereserveerd voor de opvang, camera met geluid aanwezig. De gastkinderen slapen in goedgekeurde kinderdagverblijfbedjes, elk kind in een eigen vast bedje, het beddengoed van uw kind wordt wekelijks gewassen. Voor ieder kind is er een opbergmand aanwezig voorzien van naam, hierin worden alle persoonlijke spulletjes netjes bewaard.

• Er zijn geen huisdieren. 
Boef en Snoes is rookvrij. 

Onze tuin

In onze ruime achtertuin die kindvriendelijk en veilig is ingericht, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en ontdekken. De tuin is voorzien van leuk en gevarieerd buiten speelgoed met voldoende stepjes en loopfietsjes. Er staat een leuk groot houten speelhuis en aan de picknicktafel kunnen de kinderen gezellig samen eten. In de zomer is het leuk om met water gerelateerd speelgoed te spelen en zijn de kinderen erg blij met de leuke watertafel. 

Vervoer

We maken gebruik van een Troy elektrische bakfiets, deze is voorzien van een baby en een peuterschaal, zachte kussens en een regen huif of zon luifel. Daar doen we leuke uitstapjes mee!