Algemene info

Locatie

Boef en Snoes is gevestigd in een sfeervolle eengezinswoning met ruime tuin, in de groene en kindvriendelijke Rotterdamse wijk Ommoord. Op een gunstige locatie: nabij de A20, Metrostation Binnenhof en bus 35.

In deze groene omgeving is het heerlijk vertoeven, overal zijn wel leuke speeltuintjes waar we kunnen spelen en er is een parkje waar we heerlijk kunnen wandelen. Het Hertenkamp en kinderboerderij De Blijde Wei zijn ook gezellig in de buurt.

Bij ons thuis 

Onze woonkamer is een gezellige open ruimte die voorzien is van uitdagend, leerzaam speelgoed. Alles staat binnen handbereik zodat de kinderen zelfstandig het speelgoed kunnen pakken en opruimen. Het speelgoed word regelmatig gewisseld zodat er geen overvloed aan materialen ontstaat. Er is vooral speelgoed van hout zoals: een keuken, poppenhuis, garage, treinbaan, blokken, zeer fantasierijk. Ook werk ik graag met open einde speelgoed bijvoorbeeld van Grimms. Er is educatief, creatief materiaal aanwezig zoals: puzzels, boeken en knutsel spullen. Verder worden zij ondersteund in taal, cognitieve en sociale vaardigheden.

Op de eerste verdieping is er een knus ingerichte slaapkamer volledig gereserveerd voor de opvang. De gastkinderen slapen in veilige kinderdagverblijfbedjes, camera aanwezig. Elk kind krijgt een eigen bedje, dat is wel zo prettig. Natuurlijk wordt het beddengoed regelmatig verschoont en wordt de slaapkamer goed geventileerd en schoon gehouden. Voor elk kind is er een eigen opbergdoos, hierin worden alle persoonlijke spulletjes netjes bewaard.

Boef en Snoes is rookvrij en zonder huisdieren.

Onze tuin

In onze ruime kindvriendelijk en veilig ingerichte achtertuin kan er naar hartenlust gespeeld worden. Er staat een picknicktafel om gezellig aan te eten/spelen. De tuin is voorzien van leuk buitenspeelgoed en er staat een gezellig houten speelhuis.

Vervoer

We maken dagelijks gebruik van een elektrische bakfiets, deze is voorzien van een baby en een peuterschaal, zachte kussens en een regen huif of zon luifel. Daar doen we leuke uitstapjes mee!