Dagindeling

Een dag bij Boef en Snoes

Met kinderen is geen dag hetzelfde maar een vast ritme is fijn. Ze weten waar ze aan toe zijn en dat geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel. Natuurlijk hebben de allerkleinsten nog hun eigen ritme van eten en slapen.

Dagindeling

Tussen 08:00 en 08:30 worden de kinderen gebracht, we zwaaien samen papa/mama uit. 

Rond 10:00 uur eten we lekker vers fruit. Daarna gaan de kinderen die nog twee keer per dag slapen naar bed. Als alle kinderen wakker zijn zoeken we dagelijks de frisse buitenlucht op. Met mooi weer spelen we in de ruime achtertuin of doen we een leuke buitenactiviteit. 

We wandelen graag naar het park of gaan naar één van de vele speeltuintjes. Soms fietsen we gezellig naar de kinderboerderij of het hertenkamp. Bij minder mooi weer spelen we knus binnen.

Rond 11:30 ruimen we samen al het speelgoed op en gaan we aan tafel voor de lunch. Met mooi weer eten we gezellig in de tuin. Na de lunch handjes en snoetjes poetsen en lekker slapen.. 

Als de kinderen in bed liggen ruim ik de lunch op en schrijf ik schriftjes. De oudere kinderen die niet meer slapen mogen dan zelf/samen iets gaan doen: knutselen, vrij spelen, een spelletje of spelen in de tuin. 

Rond 15:00 uur is het tijd voor een lekker tussendoortje en zingen we liedjes, altijd een gezellig moment. 

Vanaf 17:00 uur is het vrij spelen en wachten op de papa’s en mama’s, een moment om de dag door te nemen. 

De kinderen krijgen nog een dikke knuffel en dan is de dag bij Boef en Snoes voorbij..

In verband met de pricacy van de kinderen plaats ik geén foto’s op social media. Wel stuur ik ouders leuke foto’s van hun kind die dag via een persoonlijke app, altijd leuk!